2015-01-11 10:56:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szeretne visszavonulni

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold jegyváltásra készül, ezért gyengül. Ma minden teendőjénél vegye ezt figyelembe, kímélje magát is és a tárgyait is. Különösen szerencsének ígérkezik az idő késő délután.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold még éppen a Szűz jegyének végén billeg. Ön viszont még ebből a gyenge energiából is sokkal több hasznot tud húzni, mint mások. Gondoljon arra, amit meg kell változtatnia, és nyugodtan vágjon bele új dolgokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az Ön uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig együtt áll a Vénusszal, és Önnek éreznie kell ezt. Erős vágyat ébreszthet Önben, különböző dolgok után, talán a családját szeretné látni, talán a kedvesét. Lehet, hogy azok fognak hiányozni, akik már nem jöhetnek vissza.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Mars még a Vízöntő jegyének utolsó fokán áll, képes idegesíteni Önt. Bizonyos körülmények között meglehetősen dühösen fog reagálni. Az Önt kritizáló emberek útjából igyekezzen kiérni. Inkább a kedvesebb környezetet keresse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében látható, a Mars még szemben áll Önnel. Ez inkább kellemetlenné teszi az Ön napját. Elsősorban azt szeretné, hogy visszavonulhasson, és szeretné tartani a három lépés távolságot, még a kedvesével is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha tehetné, ezt a napot ki is törölné a naptárból. Az Ön uralkodó bolygója a Merkúr sok mindent megakadályoz, még azt is, amiről Ön azt hiszi, hogy könnyedén el lehetne végezni. Az lenne a legjobb, ha hagyná múlni az időt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, így az Ön számára kellemesnek ígérkezik ez a nap. A hét utolsó napját bárhol eltöltheti. Akár otthonában kényelmesen pihenve, akár egy nagyot sétálva, kirándulva egy közeli erdőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szép lesz az Ön vasárnapja is, csak gyenge. Akkor lesz a legkellemesebb, ha mindent lassan csinál. Az Ön egyik uralkodó bolygója a Mars, még képes fogyasztani az Ön fizikai erejét, ezért jobb, ha kíméli magát. Az este viszont csodálatosnak ígérkezik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr és a Vénusz az Ön kommunikációs házába kerültek. Remek alkalmak nyílnak arra, hogy javítsa kapcsolatát a rokonsággal, és a párja rokonságával. Ma mindenki szívesen beszélgetne Önnel, és értékelni fogják az Ön őszinteségét.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Mars még az Ön anyagi javakat jelző területén áll. Be kell látnia, hogy nem az számít, amit Ön hisz, hanem az, amit tesz a megélhetéséért. A Merkúr és a Vénusz is lehetőséget ad Önnek a vagyon szerzésre. Lehetőleg ne adjon ki nagyobb összeget.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Mérleg jegyében áll, az Ön 9. sorsterületén. Ez azt jelzi, hogy az Ön sógora vagy sógornője bejelenti látogatását Önökhöz. Fogadja sok szeretettel. Akár még a jelenleginél sokkal jobb munkahelyet is tud ajánlani Önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars perceken belül belép a Halak jegyébe. Ilyenkor a rokonsággal való konfliktus szinte elkerülhetetlen, ez elsősorban az Ön anyósára vonatkozik. Próbálja meg tiszteletbe tartani az ő érzéseit is. Lehetőleg valós okokkal foglalkozzon, különben nem fognak előbbre jutni.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: